Alle Kategorier

Alt terrengkran

Hjem> Produkter > Alt terrengkran

20
Zoomlion terrengkran Zat2000v743.1 200tonn, betydelig modell med superlikhet og utmerket arbeidsytelse, varmt salg

Zoomlion terrengkran Zat2000v743.1 200tonn, betydelig modell med superlikhet og utmerket arbeidsytelse, varmt salg


Produktegenskaper

ZAT2000 terrengkran, som gjør god bruk av vår flere tiårs teknologiske krystallisering ved design og produksjon av mobilkraner kombinert med internasjonalt avansert teknologi, er et høyytelses- og høypålitelighetsprodukt designet og utviklet for å møte markedets krav. Dette høyteknologiske produktet, som kombinerer mekaniske, elektriske og hydrauliske systemer som helhet, har så mange fordeler, som god kontrollytelse, utmerket mikroposisjoneringsytelse, stor løftekapasitet og super løftehøyde, at det er aktivt på ulike felt. Dette produktet kan brukes mye i kjemisk industri, gruvedrift, oljefelt, havner og byggeplasser, etc., bortsett fra sterke elektromagnetiske bølgeområder, for å utføre løfte- og monteringsarbeid.
Dette produktet er en terrengkran med hel rekkevidde svingfunksjon, teleskopiske bomseksjoner og elektrohydrauliske proporsjonalstyrte systemer. Det 5-akslede (3 aksler drevet og alle aksler styrt) spesialunderstell i full bredde er produsert av Zoomlion, og gir vidsyn, romslig førerhus og luksuriøs dekorasjon.

Den nyeste elektrohydrauliske proporsjonale retningsreguleringsventilen med lastfølende funksjon, variable stempelpumper og åpent/lukket variabelt system sikrer at hver utøvende mekanisme utnytter sin arbeidsevne fullt ut.

To joysticker kan gi kranen jevne samtidige bevegelser blant "Spole opp / spole av hovedvinsj / hjelpevinsj", "Derrick", "Slew" og "Telescope", som i stor grad forbedrer arbeidseffektiviteten. Joystickene har fordeler som enkel og fleksibel betjening, jevnt og pålitelig arbeid og trinnløs hastighetsregulering, etc.

Sikkerhetsanordningene, som avlastningsventil, balanseventil, hydraulikklås og bremseventil etc. i hydraulikksystemet, er mot brudd på rør og slanger.

De komplette lyssystemene og sikkerhetsanordningene, som lastmomentbegrenser, kan sikre din sikkerhet under drift og er praktiske for nattarbeid.

Spesifikasjoner
SakVerdiMerknader
ArbeidsprestasjonMaks. nominell løftekapasitet kg200000
Maks. lastemoment av grunnbom kN.m6664Med 8 m radius
Maks. løftehøyde på hovedbom m72Parametrene inkluderer ikke nedbøyning av hovedbom og jib. Verdien i parentes er verdien med utvidelser installert.
Maks. løftehøyde på jibb m95 / (103)
ArbeidshastigheterMaks. heisetauhastighet (Hovedvinsj) m/min120På det 4. laget
Maks. heisetauhastighet (Hjelpevinsj) m/min70På det 4. laget
Bomforlengelsestid min12Påvirkes av temperaturen og motorens turtall
Boom derricking up time s97
Svinghastighet r/min0 - 1.4
KjøringMaks. høyde over havet m2000
Maks. kjørehastighet km/t75
Maks. graderbarhet %40
Min. dreiediameter m20
Min. bakkeklaring mm305
Grenser for avgasser og røykSamsvar med relaterte standarderGB3847-2005GB17691-2005(National Stage IV)
Drivstofforbruk per hundre kilometer L78
MassDødvekt i kjøretilstand kg60000Fjern kroken, den bevegelige motvekten, jibben, haneskiven, tippebommen, støttebensputene, glidebjelkene, hoved- og hjelpevinsjer, ståltau som rives på vinsjer og reservehjulet, og tapp av hydraulikkoljen fra overbygningen før kjøretøyet kjøring.
dimensjonerTotalmål (L × B × H) mm15660 × 3000 × 4000
Støttebensspredning (L) m8.9
Støttebensspredning (W) m8.3
Hovedbomlengde m13.4 - 72

2

KONTAKT