Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

200+ enhetsmaskiner er på vei til Tyrkia

Tid: 2022-07-06 Treff: 53

Nylig, etter flere dager med forsendelser, fullførte mer enn 200 sett med Zoomlions avanserte utstyr "boardingen". Med lyden av en tykk og høy fløyte, vil de seile fra Tianjin havn og sende dem til Tyrkia, og starte en ny reise for å hjelpe lokal bygging. Denne forsendelsen er den største enkelt-batch eksportordren fra Kinas anleggsmaskinindustri de siste årene, noe som viser den sterke konkurranseevnen til kinesisk produksjon som er kjent over hele verden.

1

Relevant personell fra Zoomlion Overseas Company introduserte: "Siden i år har selskapets produkter fortsatt å selge godt på det globale markedet, og hundrevis av enheter har gått ut på havet etter hverandre. De mer enn 200 enhetene med utstyr som ble sendt denne gangen dekker ingeniørløft. Maskiner, betongmaskineri, jordflyttingsmaskiner, arbeidsmaskiner i luften, etc., inkluderer nesten alle typer anleggsmaskiner under Zoomlion, og realiserer full blomst.»

Ulike produkter selger godt i utlandet. I tillegg til gjenoppretting av verdensøkonomien og frigjøring av internasjonal markedsetterspørsel, drar Zoomlion også fordeler av flere fordeler som den utmerkede ytelsen til Zoomlions produkter, gjennombrudd innen sentrale kjerneteknologier og globalisering.

Ifølge rapporter, med den eksporterte pumpebilen som et eksempel, er Zoomlion på det ledende nivået i bransjen i de tre stive indikatorene volum, trykk og tøyhøyde. Den er utstyrt med selskapets egenutviklede bomaktive vibrasjonsreduksjonssystem, som gjør driften mer stabil. , er nøyaktigheten også høyere.

Gjennom nøkkelteknologier som maskineri, elektrisitet og hydraulikk, har Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 og andre gravemaskinprodukter ikke bare høy pålitelighet og stabilitet, men har også en lang levetid, noe som kan hjelpe kundene med å effektivt kontrollere drivstofforbruket kostnadene er svært høye. konkurransedyktig.

2

3

Forrige: Røyken og støvet er enormt, og i ørkenen fylt med gul sand bygges en stjernestadion

Neste: Signeringsseremoni for globalt strategisk partnerskap med Zoomlion